logo

 Verhuur voor de zakelijke markt
Papekopperstraatweg 40b
Papekop

  0348 - 560016
  info@aircohuren.com
Ventilator
Ventilator

Bij renovatiewerk, het verwerken van bouwmaterialen of de afvoer hiervan onstaat veel stof. Alarmerend zijn in deze samenhang, aktuele studies waaruit blijkt, dat de geldende maximaal waardes voor stof op de werkplek niet voldoende bescherming vormen tegen o.a. longkanker.

Het betreft hier bijvoorbeeld mensen die werken in de bouw-industrie, die veel fijn bouwstof inademen. Ook van bepaalde materialen die eigenlijk niet als giftig te boek staan. Dit soort problemen zijn te voorkomen d.m.v. inzet van Ventilatoren i.c.m. stofzakken. Uitwasbare stofzakken zijn eenvoudig te plaatsen en door de grote doorsnee toepasbaar op verscheidene ventilatoren.

Tevens wordt er door de inzet van ventilatoren een snellere bouwdroging in gang gezet.

Namelijk : voor een snellere droging is het zeer aan te bevelen bij bouwdrogers een ventilator neer te zetten, die de ontvochtiginscapaciteit en dus ook de droogtijd, positief beïnvloedt. Door de grotere luchtstroming langs het materiaaloppervlak, is er een snellere verdamping en dit verkort het droogproces. De combinatie : bouwdrogers/ventilatoren is dus aan te bevelen.

 

Naar Ventilator verhuur hoofdpagina

© Aircohuren.com  2024
airco huren | kachel, heater huren | bouwdroger huren
ontvochtiger huren | ventilator huren
­